Sari la conținut

RoCrafting

Bine ai venit!

EddyR

Membru
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre EddyR

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1.Nume real: Eduard 2.Nick: EddyR 3.Varsta: 16 4.Poza cu orele jucate: Orele sunt inca buguite 5.Numarul de voturi: 13 vote-uri 6.De cat timp ai helper: Din 21.03.2019, deci o saptamana si o zi, la momentul in care am creeat topicul. 7.De ce crezi ca meriti up: Serverul este prea des updatat si fixat de owner, pacat sa nu pot ajuta cu ce pot asa owner dedicat serverului. 8.Comentarii aditionale: Orele sper sa nu fie o problema. Am facut un 2 in 1 pt vote-uri si orele jucate
 2. EddyR

  Cerere Helper - EddyR

  1.Nume real: Eduard 2.Nick: EddyR 3.Varsta: 16 4.Poza cu orele jucate: Orele sunt buguite, nu am ce face, se pot verifica la ora si data din dreapta colt, sper sa nu fiu atat de tare depunctat. 5.Numarul de voturi: 5 vote-uri. 6.De cat timp joci pe server: Din data de 14.03, deci de o saptamana. 7.Ai citit regulamentul: Normal ca nu! 8.Comentarii aditionale: Serverul este foarte ingrijit de owner, primind update-uri constant, asa ca, primind ``helper`` pot ajuta si eu serverul intr-un mod sau altul.
 3. EddyR

  Cerere Helper - EddyR

  Ciudat, din cate stiu, te am deja la prieteni.
 4. EddyR

  Cerere Helper - EddyR

  Multumesc pentru ``PRO-uri`` ❤️
 5. EddyR

  Cerere Helper - EddyR

  1. Nume Real: Eduard 2. Nick server: EddyR 3. Varsta: 16 ani 4. Discord (obligatoriu): Rakko#0157 5. Sectiune dorita (2 sectiuni la alegere): Skyblock si Survival 6. Ce te face sa fii Staff pe acest server: Sunt momente in care nu este staff on, iar playerii incep uneori scandaluri, plus ca imi place sa ajut mereu. 7. Ai mai fost Staff pe alte comunitatiservere: Nu am mai fost. 8. Ai citit regulamentul: RoCrafting43s 9. Dovezile cu orele jucate si vote-urile, sunt intr-o singura poza. 11. O mica descriere despre tine: Ma numesc Eduard, (EddyR sau Rakko), glumet, comunicativ. Peste toate, imi place sa ajut playerii incepatori deoarece asa eram si eu candva.
×