Sari la conținut

AdrianPro_PVP

Owner Server
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre AdrianPro_PVP

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. AdrianPro_PVP

  Cerere helper _C_H_R_I_

  beny, nu iti aduci aminte cand a facut Rage-ul ala pe skypvp si a fost Toxic la propriu ? a facut helpop-ul de rahat, la propriu ............... a da si cand se injura cu andy si parca si cu tn pe confa de discord
 2. AdrianPro_PVP

  Cerere helper _C_H_R_I_

  Ai avut probleme cu noi, ba chiar ai avut (sau inca ai) banip pe SkyPvP pentru "Toxic" si aveai pe discord mute o perioada pentru limbaj.
 3. AdrianPro_PVP

  Cerere Helper

  Desi esti destul de mic ca varsta, te-ai descris intr-un mod acceptabil, ai citit regulamentul si ai respectat cerintele cererii, desi nu te-as primi in staff deocamdata, avem nevoie de Helperii pe SkyPvP.Nu este necesar sa te descrii in 100 cuvinte, deoarece spune MAXIM, asa ca descrierea ta este in regula. Btw sper sa te descurci daca esti acceptat.
 4. AdrianPro_PVP

  Reclamatie - zExploiting

  In legatura cu reclamatia, pot sa spun ca, Raul o sa ia remove oricum de la Teodor, zExploting se merita sa ramana deoarece este un Donator foarte important ce ar putea sa mai doneze daca vrea, lucru ce ar ajuta serverul, el cunoscandu-se cu Teodor de mult timp si in legatura cu banul pot sa spun ca SITUATIA poate fi rezolvata DOAR de Teodor.
 5. AdrianPro_PVP

  Cerere Helper

  Se merita sa devi staff, deoarece ai fost intodeauna bun si ai respectat pe restul, si esti destul de activ, asa ca chatul va fi controlat, sper sa te descurci.
×