Sari la conținut

RoCrafting

Bine ai venit!

Manevra.[]

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Manevra.[]

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Manevra.[]

  Prezentare - Ionut105

  Salutare!
 2. Manevra.[]

  Prezentare

  Bun venit, NoHacksJustYT!
 3. Manevra.[]

  Prezentare - Radiaction

  Bun venit, Radiaction!
 4. Manevra.[]

  Scrie un cuvant...

  Salutare, dragi utilizatori. Cu voi este Manevra.[] iar astazi am sa va prezint un joculet. Jocul se numeste: Scrie un cuvant inversat. Jocul este foarte interesant , dupa parerea mea. Incep eu: eiab Question: Cum se joaca acest joc? Ei bine, un utilizator va scrie un cuvant inversat iar alt membru va scrie cuvantul pe care celelalt l-a scris. Apoi membrul care a scris cuvantul, scrie alt cuvant inversat.
 5. Manevra.[]

  Off-topic

  Salut, dragiilor.
 6. Manevra.[]

  Prezentare ~ Manevra.[]

  1. Nume: Adrian 2. Nick: Manevra.[] 3. Vârstă:14 ani 4. Cine te-a motivat să vii la noi?: Nu am fost motivat de catre nicio persoana, cautam comunitate pe care sa mai moderez pe langa comunitatea pe care sunt Moderator la momentul actual. 5. Care sunt hobby-urile tale?: IT, sa ma plimb cu bicicleta. 6. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa creez lucruri(inventii, daca le pot spune asa.) Mi-am facut un buton care-mi opreste laptop-ul cand sunt acasa.(Gen daca ma vede maica-mea pe laptop, nu prea ii convine iar cu butonul asta, imi opresc leduriile de la laptop + ca imi bag laptop-ul pe sleep doar cu o apasare. Bine inteles, am investit ceva deoarece am trebuit sa iau un cip, poveste lunga...) 7. Poze (opțional): Am pe discord, o poza cu mine cand trag din tigara 8. Alte adăugări: Noroace!
 7. 1. Nume: Numele meu este Adrian. 2. Nick: Nick-ul pe care-l folosesc la acest moment este Manevra.[] sau Manevra[]. 3. Vârstă: Am varsta de 14 ani, insa in luna Mai(24 mai) implinesc varsta de 15 ani. 4. O scurtă descriere despre tine: Bun, o sa ma descriu la modul "simplu". Ma numesc Adrian, am varsta de 14 ani, locuiesc în orașul Brașov. Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult, intodeauna care au un loc de buna ziua dupa ei si cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat foarte serios, care te poti baza oricand, de incredere, imi ajut prietenii in situati grele, un tip foarte sociabil, imi place sa imi fac prietenii noi si ma adaptez usor in comunitate.Sunt sigur pe mine şi ambiţios chiar dacă, câteodată, sunt considerat un om arogant.Da, sunt arogant faţă de oamenii ce mă deranjează cu comportamentul sau limbajul lor dar, în schimb, am o inimă bună. Unii oamenii au o părere bună despre mine, unii mai puţin bună, dar, niciodată nu am considerat că trebuie să acord atenţie. O vorbă urâtă aruncată de către o persoană şi mai 'urâtă' poate să influenţeze părerea pe care o are o persoană faţă de cealaltă şi de aceea am considerat să nu judec sau să-mi fac probleme pentru ceea ce aud. Sunt o persoană care nu caută răzbunare decât atunci când într-adevăr mi s-a greşit peste o limită admisă. Este de ajuns, nu? 5. De ce dorești să aplici pentru grad?: Doresc sa aplic pentru grad(sau rank, mai bine zis) deoarece vad ca comunitatea RoCrafting a fost preluata de o noua conducere care dupa parerea mea este o conducere buna. 6. Ai citit regulamentul?: Da, am citit acest regulament al comunitatii si stiu sanctiuniile. 7. Experiență: Consider ca am o experienta destul de mare, find administrator pe mai multe comunitati, manager si moderator. Stiu cu ce se mananca moderarea unui forum. 8. ID Discord (nume + discriminator. ex: RoCrafting#0000): Manevra.[]#0317 9. Alte Adăugări: Bafta.
×