Sari la conținut

RoCrafting

Bine ai venit!

zBraw

Staff Server
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre zBraw

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. zBraw

  [Model] - Sugestie Server

  1. Nick: 2. Sugestie: 3. Sectiune: 4. Beneficii: 5. Alte detalii:
 2. zBraw

  [Model] - Reclamatie

  1. Nick-ul tau: 2. Nick-ul celui reclamat: 3. Ce grad are: 4. Motiv: 5. Dovada: 6. Cand a avut loc incidentul: 7. Ce crezi ca merita?: 8. Informatii aditionale:
 3. zBraw

  [Model] - Raportare Bug

  1. Nick: 2. Bug: 3. Solutie (optional): 4. Sectiune: 5. Poza/video: 6. Alte detalii:
 4. zBraw

  [Model] - Cerere Helper

  1. Nume real: 2. Nick: 3. Varsta: 4. Poza cu orele jucate: 5. Numarul de voturi: 6. De cat timp joci pe server: 7. Ai citit regulamentul?: 8. Discord: 9. Comentarii aditionale: Cerinte: Minim 13 ani Minim 12 ore jucate Activitate de cel putin 5 zile Minim 2 voturi Maxim o reclamatie pe forum pe numele vostru. Cererile de helper sunt momentan deschise.
 5. zBraw

  Off-Topic

  Aici se discuta orice legat de server in limita bunului simt!
 6. zBraw

  Regulament - Sticky

  1. Nu aveti voie sa scrieti cu caps mai mult de 4 litere. Sanctiune: [Mute] - 10 minute. 2. Este interzisa prelungirea unui cuvant cu mai mult de 4 caractere. Sanctiune: [Mute] - 5 minute. 3. Este interzis sa faceti spam pe chat sau spam avoid, spam umplerea a 3 randuri consecutive, spam avoid mesaje trimise cu intrerupere dar vizibile intr-un chat intr-o perioada scurta de timp. Sanctiune: [Mute] - 5 minute spam avoid, 15 minute spam. 4. Limbajul obscen este strict interzis sau sa aveti un limbaj de cartier, limba romana este obligatorie. Sanctiune: [Mute] - 20 minute. 5. Este strict interzis sa injurati/jigniti un membru cu grad. Sanctiune: Mute - 6h. 6. Nu este permis sa deranjati in timpul eventurilor. Sanctiune: Kick. 7. Folosirea hackurilor/modurilor ce va avantajeaza in pvp sunt strict interzise, exceptie labymod, betterfps, hyperium. Sanctiune: [Prima abatere ban 7d, a doua abatere ban 14d si a treia abatere ban permanent] 8. Nu aveti voie sa participati cu 2 sau mai multe conturi la event. Sanctiune: Tempban - 1d ( pe ambele conturi). 9. Nu aveti voie sa abuzati de nici un bug. Daca ati gasit un bug, va rugam sa il raportati pe forum. Sanctiune: Tempban 5 zile/permanent, in functie de gravitate. 10. Reclama de orice tip este interzisa, sign-uri, pe carti, mai ales in chat, reclama canal yt si grupuri de retele de socializare. Sanctiune: BanIp permanent, mute 12h. 11. Camp-ul in exces pe prima insula de pe skypvp este strict interzis. Sanctiune: Jail - 2h. 12. Daca doriti sa faceti o cerere grad, la intrebarea ,,Ai citit regulamentul?" se va completa cu ,,#IubescSticky" 13. Nu aveti voie sa faceti off-topic pe helpop, sau sa scrieti cu caps, sa prelungiti cuvinte, sa injurati. Sanctiune: Warn. 14. Este interzis sa folositi un sistem ANTI-AFK Sanctiune: Ban 2d si blacklist la cereri helper timp de 30 de zile. 15. Daca un jucator refuza un control: Sanctiune: Jail 12h. 16. Gradele au obligatia de a folosi o parola generata, pentru a nu-i fi spart contul. In caz contrar: Sanctiune: Remove.
 7. zBraw

  Afiliere Zenui.RoCrafting .net

  E bun asa, iti recomand sa bagi Bot-Sentry si AntiBotDeluxe, configureaza-le si o sa faci fata atacurilor. Daca vrei sa ti le dau, astept add: zBraw#3409.
 8. zBraw

  Afiliere Zenui.RoCrafting .net

  Inca ceva, am incercat sa dau cu DeathBot in server si nu mai pot face nimic pe el :)) nu aveti protectie. Asta e grav, oricine va poate pica cu un amarat de DeathBot, pana nu rezolvati, de la mine aveti CONTRA. EDIT: Daca aveti AuthMeBungee, e bine, daca nu, bagati ca e groasa, va puteti lua grief EDIT2: Scoateti ClearLagg-ul din lobby, e inutil... (parerea mea)
 9. zBraw

  Afiliere Zenui.RoCrafting .net

  Cateva probleme: 1. In meniul cu busola lipseste un geam sus. 2. Achievement-urile sunt pornite in lobby. Ar trebuii sa le dezactivati peste tot. 3. Lag mare, am ping peste 500. (http://prntscr.com/mxhd1c) 4. Pe SkyBlock, Lobby, Factions si Survival la scoreboard este spatiu intre rocrafting.net si final. (nu e mare lucru, dar am zis sa-l scriu aici, arata urat asa, parerea mea). 5. Customizati mesajele de la Essentials, arata oribil default. 6. Asta este un sfat, nu o problema: A-ti putea adauga o descriere la fiecare sectiune in busola, ar fi mai ok. 7. Bagati TPLogin sau JoinTP in lobby. (Cand dau /hub ma da de unde am ramas ultima oara). 8. Spigot.yml ne-configurat. Cam atat am gasit, nu e hate, am vrut sa arat ce se poate remedia. Bafta cu serverul
 10. zBraw

  Off-topic

  Pvsolski, am intrat sho in comunitate, cand primesc dns-ul?
 11. 1. Nume deținător/i: zBraw, (Skearf) pe minecraft 2. Nick deținător/i: zBraw 3. Vârstă deținător/i: 13 4. O scurtă descriere a serverului: Server bungeecord bine protejat(anti-boti), comenzile blocate, cu minigame-uri in beta, 24/7 on 5. IP Server: mc.landgames.org 6. Link Minecraft-MP: https://minecraft-mp.com/server-s215194 7. DNS Dorit: Sticky.RoCrafting.Net 8. ID Discord: zBraw#3409 9. Ai citit regulamentul? Da. 10. Alte adăugări: Sper sa intru in comunitate
×